Pauline Kanger en haar verhaal

13. Mijn 10 jarig jubileum...

Deel 10.
10 jaar geleden begon ik het avontuur als ondernemer. Ik vind dat dat best een feestje waard is en dat wil ik dan ook niet alleen vieren maar samen met... 

Pauline Kanger

van AANPAK, werkplektraining en coaching

5 jaar geleden...

“Ik ben erg blij met het resultaat. Een aanrader!” Dat schreef ik 5 jaar geleden, nadat ik Simone had ingeschakeld voor een zakelijk stylingtraject (een garderobecheck en een personal shoppingsessie).

Ik kende Simone al een tijdje – wij ontmoetten elkaar regelmatig bij ONE-Twente– toen wij elkaar inschakelden. Ik vroeg haar professionele hulp omdat ik verbetering wilde aanbrengen in mijn zakelijke garderobe. Zij schakelde mij in omdat zij haar e-mailmanagement en praktische kennis van Outlook wilde verbeteren.

Mijn voorbereiding

Ter voorbereiding op haar stylingadvies gaf ze me verschillende huiswerkopdrachten om me te helpen helder te krijgen wat mijn wensen precies waren. De materialen die Simone gebruikte zagen er professioneel en goed verzorgd uit.

In het gesprek dat we hadden voorafgaand aan de garderobecheck besprak ze het ‘huiswerk’. Ze vroeg daarbij goed door, zodat ze een goed beeld kreeg van mijn smaak en mijn wensen.

Een leuke ontdekkingstocht

De ‘ontdekkingstocht’ in mijn eigen kledingkast was een leuke ervaring. Haar tip om kleding te laten vermaken, was een schot in de roos. Hierdoor draag ik een aantal tijdloze basics nog steeds af en toe. Het is toch zonde om kwalitatief goede, mooie kleding die niet (meer) goed zit ongedragen in de kast te laten hangen?

Ook de personal shoppingsessie was waardevol. Ik ontdekte ‘nieuwe’ winkels en kledingmerken; Simone zocht steeds naar kledingstukken die pasten bij mijn smaak en mijn figuur, in kleuren die mij goed staan. Zo heeft ze me geholpen mijn persoonlijke stijl op een mooie manier terug te laten komen in mijn zakelijke stijl.


Een inspiratiemomentje

Nog steeds ontvang ik haar periodieke StijlFlits. Het is voor mij altijd weer een inspiratiemomentje: fijn om haar tips te lezen en de nieuwste trends te bekijken (en om te bedenken wat wel en wat niet bij mij past).

Mijn kernwoorden voor Simone

Kernwoorden die Simone voor mij goed omschrijven: een kleurrijke vrouw met oog voor detail, positief ingesteld, gedreven, hartelijk en respectvol.

Simone, van harte gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum, op naar de 20!

Dank je wel 

Pauline voor het schrijven van deze terugblik. Wat leuk dat je mij jouw kernwoorden hebt teruggegeven. Ik herken mij er helemaal in!

Ik kan mij ook nog heel goed herinneren hoe je mij met enkele ogenschijnlijke eenvoudige tips het werken met mijn mailbox een stuk makkelijker hebt gemaakt. Ik heb er nog elke dag profijt van.

En heb ik een enorme 'to-do' lijst, dan hoor ik je nog zeggen; kies voor elke dag er een paar uit die voor die dag prioriteit zijn en werkelijk te realiseren. Zo heb je na je werkdag je lijstje afgewerkt en dat geeft dan ook echt een goed gevoel! 

Meer weten over Pauline?

Kijk eens op >>> AANPAK

Contact opnemen
Weegschaalstraat 36
7521 CJ Enschede
Zomerse blos, sale, kleur en shopping
Vraag van een klant 
styling tips & trucs
Vakantietijd - Koffertijd!
Inpak tips voor de koffer
vakantietijd
Strak in pak - Laat maar zwieren
Deel 5 Modetrends 2019 Wat blijft-Wat komt...
modetrends
Bloemen - Plissé
Deel 4 Modetrends 2019 Wat blijft-Wat komt...
modetrends
Waarom is mijn broekzak zo ondiep?
Over zakken in kleding en tassen
styling tips & trucs
Panterprint - Slangenprint
Deel 3 Modetrends 2019 Wat blijft-Wat komt...
modetrends
Ambacht - Taille
Deel 2 Modetrends 2019 Wat blijft-Wat komt...
modetrends
Geel - Rood
Deel 1 Modetrends 2019 Wat blijft-Wat komt...
modetrends
Kijk, zo kan het ook!
Inspiratie shoppingsessie
persoonlijke-verhalen
Mooi als jezelf de lente in...
Interview in Zilver-magazine
persoonlijke-verhalen
Een kleurrijke ontmoeting
Marloes Roodbosch op de koffie...
persoonlijke-verhalen
Het maken van een Stijlrecept
Brainstormsessie bureau Gigengack
persoonlijke-verhalen
Shoppen in je eigen kledingkast
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
Hengelo wordt slimmer...
Publicatie in Hart van Hengelo
persoonlijke-verhalen
Help, een kleurwaaier!
In gesprek met een modeondernemer...
persoonlijke-verhalen
Een creatieve samenwerking
Een bijzondere garderobesessie
persoonlijke-verhalen
Een bijzondere vraag van een klant
Traject Persoonlijk Ontwikkeling
persoonlijke-verhalen
Michiel Onderzoekt GewoonIK
TV Interview 1Twente online
gewoon-ik
Pauline Kanger en haar verhaal
13. Mijn 10 jarig jubileum...
persoonlijke-verhalen
Festivaltasjes - Heuptasjes
Deel 5 Modetrends 18-19 Wat blijft-Wat komt...
modetrends
Sietske Biesmeijer en haar verhaal
10. Mijn 10 jarig jubileum...
persoonlijke-verhalen
In de krant
3. Mijn 10 jarig jubileum...
persoonlijke-verhalen
De fotoshoot
2. Mijn 10 jarig jubileum...
persoonlijke-verhalen
Op TV!
Tv interview 1Twente
gewoon-ik
Over een boost aan zelfvertrouwen
Wat een klant mij vertelde...
persoonlijke-verhalen
Fotoshoot
Kijkje achter de schermen
persoonlijke-verhalen
Shawl-knooptechniek 5
Bekijk de video en ga aan de slag...
styling tips & trucs
Jouw eerste indruk
Wat zie jij ... van mij?!
uiterlijke presentatie
Twentse Zakenvrouwen
Glossy in de Huis-aan-Huis
persoonlijke-verhalen
Twentse Zakenvrouwen Photoshoot
Kijkje achter de schermen
persoonlijke-verhalen
Mooi jezelf zijn
Flitsend begin van het nieuwe jaar!
persoonlijke-verhalen
Beetje lipgloss, groots effect!
Geen make-up ervaring maar er wel wat frisser uit willen zien...
uiterlijke presentatie
Echte stylingfoutjes
Makkelijk te voorkomen!
styling tips & trucs