Wie is die Simone eigenlijk?

Over mij...

Van jongs af aan ben ik al met stoffen en kleuren bezig, spelend met de knopendoos van mijn moeder, die coupeuse was. In mijn familie komen kleermakers, leerkrachten, kunstenaars en ondernemers voor. Ik was er nooit bewust mee bezig, maar achteraf komen al die rode draden bij elkaar in wat ik doet.

Van werken in modezaken tot zelfstandig Imago Stylist

Voordat ik, alweer meer dan 12,5 jaar geleden, startte als zelfstandig Imago Stylist, zat ik al in de mode. Ik werkte in modezaken en gaf trainingen aan mensen die in de mode werken. Tot het moment dat iemand mij attent maakte op het vak van imago stylist. Dat was de verdieping die ik zocht. Het gaat om authenticiteit; binnenkant en buitenkant moeten met elkaar in overeenstemming zijn, passend voor het moment/situatie. Pas dan kom je echt tot je recht.

Een klant vertelde mij onlangs het volgende: ‘Jij bouwt aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, maar je gaat nog veel verder dan dat. Soms ben je gewoon coach, psycholoog, socioloog, vertrouwenspersoon of maatje.’ 

Zo had ik het zelf nog niet bekeken. Maar het klopt in essentie wel,
te vaak richt imago en styling zich op de buitenkant. Ik werk precies andersom: vanuit de kern (jij) naar buiten.

Laat zien wie je bent! 

Als Imago Stylist inspireer ik je graag. Want hoe kan jij echt laten zien wie jij bent? 

Daadwerkelijk tot je recht komen. Je zelfbewustzijn vergroten. Je goed voelen. Je doelen makkelijker bereiken. Dat is wat ik zie gebeuren als het totaalbeeld van je uitstraling in balans komt. En dat verdien je!

Want het gaat niet alleen om je buitenkant, het is vooral de harmonie tussen jouw binnen- en buitenkant. Door jouw uitstraling vormen anderen zich heel snel een eerste indruk van jou. Je communiceert met je houding, je gebaren en zeker ook met je kleding! Vertel jij non-verbaal het verhaal dat jij wilt vertellen?

In de afgelopen jaren heb ik met veel mensen mogen werken. Fantastisch om het effect te zien als ze bewust hun uitstraling inzetten als kledingcommunicatie. Dat ze daardoor sneller en effectiever hun doel met succes behalen. Dat hun eigenwaarde stijgt en ze weer of nog meer gaan stralen.

Tijdens mijn sessies inspireer ik je graag. Maak ik je er bewust van dat er echt veel te kiezen valt. En hoe je je uitstraling kunt inzetten voor datgene wat je niet in woorden kunt uitdrukken. Maar ik daag je ook graag uit eens iets anders te proberen. Want neem maar van mij aan: er valt nog zoveel te leren over kledingcommunicatie!


Wil jij daadwerkelijk tot je recht komen, je zelfbewustzijn vergroten, je goed voelen, je doelen makkelijker bereiken?


Bel >>> 06-24650849 
Mail >>> info@S-Kwadraat.com 

Ik neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met je op en dan bespreken wij je wensen en mogelijkheden. 

Ik help je graag om met andere ogen naar jezelf te kijken!
Ga ik je ontmoeten voor mijn spiegel? 


Contact opnemen
Weegschaalstraat 36
7521 CJ Enschede
Een zomerse blos, kleur en shopping
Kleuren die je het hele jaar mooi staan
styling tips & trucs
Help, ik heb smalle schouders
Tips & Tricks
styling tips & trucs
Shoppen tijdens Sale, slim of niet slim?
Shopping tips
styling tips & trucs
Last van schurende dijbenen?
Tips & Tricks
styling tips & trucs
Travelstof, wat is dat eigenlijk?
Alles over de eigenschappen van travelstof
grondstoffen
Kleding, uitstraling en visuele identiteit
In gesprek met marketingbureau Ferrule
uiterlijke presentatie
Help. ik heb volle dijbenen!
Tips & Tricks, Do's & Dont's
styling tips & trucs
Stylingfoutje
Makkelijk te voorkomen
styling tips & trucs
Modetrends voorjaar-zomer 2022
Wat blijft - Wat komt
modetrends
Help, ik heb een korte nek
Tips & Tricks
styling tips & trucs
Kracht van Kledingcommunicatie
Mini-Masterclass voor NVDM
persoonlijke-verhalen
Gevaarlijke natuurlijke tinten
Nude-kleuren? Do's & dont's
uiterlijke presentatie
De nette sok onder de loep
Sokken Tips & Tricks, voor man en vrouw  
uiterlijke presentatie
Jouw personeel als een stel kanaries..?
Dit schreef Carolien over mij
persoonlijke-verhalen
Zijn panty’s echt zo verschrikkelijk?
Winterpanty Tips & Tricks 
styling tips & trucs
Wol, wol en nog meer wol...
Weetjes over de grondstof wol
grondstoffen
Duurzaamheid in de mode
Duurzaamheid op grote èn kleine schaal
persoonlijke-verhalen
Lancering ZP-Twente Magazine
En ik sta er ook in!
persoonlijke-verhalen
Lyocell of Tencel, wat is dat voor een stofsoort?
Alles over de eigenschappen van Lyocell en Tencell
grondstoffen
Wist je dit al over viscose?
Alles over de eigenschappen van Viscose
grondstoffen
Langer plezier van je nieuwe tas
Onderhoudstips
onderhoud en behoud
Langer plezier van jouw jeans
Onderhoudtips
onderhoud en behoud
Zomerjurk in wintertijd
Stylingtips over doordragen zomerjurkjes
styling tips & trucs
Wie is die Simone eigenlijk?
Over mij...
persoonlijke-verhalen
Jouw kleurwaaier als kleurinspiratie
Wat kan je allemaal doen met een kleurwaaier? 
styling tips & trucs
Wist je dit al over katoen?
Alles over de eigenschappen van katoen
grondstoffen
Origineel kleuren combineren
Ontdek en laat je inspireren!
styling tips & trucs
Mijn jubileum!
12,5 jaar Imago Stylist en ondernemer 
persoonlijke-verhalen
Ben ik in beeld? Ben ik beter in beeld?
Over jouw online zichtbaarheid
uiterlijke presentatie
Jouw mooiste kleuren zitten in je ogen
Een hele makkelijk toepasbare styling-tip
styling tips & trucs
Online-zichtbaarheid
Over jouw online afspraak zo meteen...
uiterlijke presentatie
De betekenis van gestreepte stropdas
Hoe loopt de streep op de stropdas?
kleurrijke mannen
Shoppen met Simone
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
'Festival van het leren'
Simone in actie
persoonlijke-verhalen
Het verhaal van de twee zonnebrillen
Een stijlvaste ontdekking
persoonlijke-verhalen
Kijk, zo kan het ook!
Inspiratie shoppingsessie
persoonlijke-verhalen
Mooi als jezelf de lente in...
Interview in Zilver-magazine
persoonlijke-verhalen
Shoppen in je eigen kledingkast
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
Fotoshoot
Kijkje achter de schermen
persoonlijke-verhalen
Shawl-knooptechniek 5
Bekijk de video en ga aan de slag...
styling tips & trucs
Jouw eerste indruk
Wat zie jij ... van mij?!
uiterlijke presentatie
Beetje lipgloss, groots effect!
Geen make-up ervaring maar er wel wat frisser uit willen zien...
uiterlijke presentatie