Kijk, daar sta ik dan...in de wijkkrant Twekkelerveld

Bedrijf in beeld - Wijkkrant Enschede

Kijk, daar sta je dan, in het middenstuk van de wijkkrant van Twekkelerveld-Enschede editie februari 2021.

Gerard, die werkt voor deze wijkkrant, kent de voormalig pastorie, waar mijn studio zich bevindt, al jaren. En elke keer als hij er langskwam dacht hij; zal ik eens aanbellen?  Want wie woont daar nu en waarom staat daar een paspop voor het raam?
Drie weken geleden trok hij de stoute schoenen aan drukte op de bel, met als resultaat dat mijn 'bedrijf in beeld' is geplaatst. 

Dank je wel Gerard voor het aanbellen en het leuke gesprek!

... en dit is wat er in de wijkkrant stond...


Laat zien wie je bent! 

Jullie kennen vast wel de oude pastorie van de Pauluskerk aan de Weegschaalstraat, dat huis waar die etalagepop voor het raam staat. En misschien heb je bordje bij de voordeur, met daarop ‘Imago Stylist’, ook wel gezien? Maar wie is die Simone dan en wat doet zij dan?

Mijn naam is Simone Tiehatten. Al enige jaren werk ik mijn studio in die oude pastorie. Als klein meisje was ik al met stoffen en kleuren bezig, spelend met de knopendoos van mijn moeder, die coupeuse was. In mijn familie komen kleermakers, leerkrachten, kunstenaars en ondernemers voor. Ik was er nooit bewust mee bezig, maar achteraf zie ik dat al die rode draden bij elkaar komen in waar ik dagelijks met passie bezig ben.

Voordat ik als zelfstandig Imago Stylist startte, zat ik al in de mode. Ik werkte in modezaken en gaf trainingen aan mensen die in de mode werkten. Het is al weer 12 ½ jaar geleden dat iemand mij over het vak van imago stylist vertelde. Voor mij was dat de verdieping die ik zocht. Want het gaat niet alleen om hoe je eruitziet. Het gaat er juist om dat binnenkant en buitenkant met elkaar kloppen, samen een goede match zijn. Pas dan kom je daadwerkelijk tot je recht.

Wat zie jij van mij…

Iedereen twijfelt wel eens aan zichzelf, voelt zich onzeker over hoe je eruitziet; of je nu een (startende) ondernemer bent die zichzelf duidelijker wil presenteren, een sollicitant op weg naar een nieuwe baan of je figuur is veranderd omdat je om wat voor een reden dan ook bent afgevallen of aangekomen. Over een speciale groep wil ik toch iets meer vertellen. Ik ben namelijk ook regioleider van de training ‘Meiden van GewoonIK’. Samen met tienermeiden werken we aan een positief zelfbeeld, lekker in je vel zitten en dat het echt oké is om te laten zien wie je bent.

Wil je over dit alles graag meer weten, neem dan eens een kijkje op mijn website.

Stijlvolle groet,


Dit is de link om de wijkkrant-versie te lezen op pagina 9
 >>> Bedrijf in beeld! 

Contact opnemen
Weegschaalstraat 36
7521 CJ Enschede
Jouw kleurwaaier als kleurinspiratie
Wat kan je allemaal doen met een kleurwaaier? 
styling tips & trucs
Zo kies je je mooiste badkleding
Tips & Tricks, Do's & Dont's
styling tips & trucs
Wist je dit al over linnen?
Alles over de eigenschappen van katoen
grondstoffen
Zomerse kledingstoffen
Welke stofkwaliteiten zijn geschikt voor warme dagen
grondstoffen
Hoe camoufleer ik mijn spataderen?
Tips en do's & dont's
uiterlijke presentatie
Wist je dit al over katoen?
Alles over de eigenschappen van katoen
grondstoffen
Modetrends voorjaar-zomer 2021
Wat blijft - Wat komt
modetrends
Ik sta in de wijkkrant Twekkelerveld
Bedrijf in beeld - Wijkkrant Enschede
persoonlijke-verhalen
Origineel kleuren combineren
Ontdek en laat je inspireren!
styling tips & trucs
Dresscode after Corona
Ga jij voor pantoffels of hakken?
modetrends
Mijn jubileum!
12,5 jaar Imago Stylist en ondernemer 
persoonlijke-verhalen
Ben ik in beeld? Ben ik beter in beeld?
Over jouw online zichtbaarheid
uiterlijke presentatie
Jouw mooiste kleuren zitten in je ogen
Een hele makkelijk toepasbare styling-tip
styling tips & trucs
De tweede praktijkdag
Kleding als Taal - Mijn Masterstudie-deel 4
persoonlijke-verhalen
Een jaar geleden had ik het volgende idee
Kleding als Taal - Mijn Masterstudie - deel 1
persoonlijke-verhalen
Online-zichtbaarheid
Over jouw online afspraak zo meteen...
uiterlijke presentatie
Deel 4 - Origineel kleuren combineren kun je leren
Hoe werkt een triade kleurcontrast?
styling tips & trucs
Zichtbare etiketten laten zitten of eraf?
Wat te doen met zichtbare etiketten op kledingstukken
styling tips & trucs
De betekenis van gestreepte stropdas
Hoe loopt de streep op de stropdas?
kleurrijke mannen
Waarom zitten de knopen bij vrouwen altijd links?
Het verschil tussen de mannen- en vrouwensluiting
styling tips & trucs
Shoppen met Simone
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
'Festival van het leren'
Simone in actie
persoonlijke-verhalen
Het verhaal van de twee zonnebrillen
Een stijlvaste ontdekking
persoonlijke-verhalen
Kijk, zo kan het ook!
Inspiratie shoppingsessie
persoonlijke-verhalen
Mooi als jezelf de lente in...
Interview in Zilver-magazine
persoonlijke-verhalen
Shoppen in je eigen kledingkast
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
Help, een kleurwaaier!
In gesprek met een modeondernemer...
persoonlijke-verhalen
Een bijzondere vraag van een klant
Traject Persoonlijk Ontwikkeling
persoonlijke-verhalen
Over een boost aan zelfvertrouwen
Wat een klant mij vertelde...
persoonlijke-verhalen
Fotoshoot
Kijkje achter de schermen
persoonlijke-verhalen
Shawl-knooptechniek 5
Bekijk de video en ga aan de slag...
styling tips & trucs
Jouw eerste indruk
Wat zie jij ... van mij?!
uiterlijke presentatie
Twentse Zakenvrouwen
Glossy in de Huis-aan-Huis
persoonlijke-verhalen
Mooi jezelf zijn
Flitsend begin van het nieuwe jaar!
persoonlijke-verhalen
Beetje lipgloss, groots effect!
Geen make-up ervaring maar er wel wat frisser uit willen zien...
uiterlijke presentatie