Privacy Statement
S-Kwadraat Imago Stylist

Privacy Statement / Privacyverklaring


Privacybeleid S-Kwadraat Versie 2.0

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15-05-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van S-Kwadraat. U dient zich ervan bewust te zijn dat S-Kwadraat niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

S-Kwadraat respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Privacyverklaring

S-Kwadraat Imago Stylist gebruikt de persoonsgegevens die zij van u verkrijgt. Deze gegevens bewaart en verwerkt zij zorgvuldig voor het doel waarvoor zij deze verkregen heeft. Om u hierover te infomeren en u op uw rechten te wijzen is deze privacyverklaring opgesteld.

Hoe komt S-Kwadraat Imago Stylist aan uw persoonsgegevens? 
Wanneer u een dienst van S-Kwadraat Imago Stylist afneemt vraagt zij persoonsgegevens van u. Welke gegevens dat zijn is afhankelijk van de situatie.

Deze gegevens vraagt S-Kwadraat Imago Stylist aan u bij haar Coaching-Adviezen diensten en producten:

  • Voor en achternaam 
  • Bedrijfsnaam *
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en plaats
  • (mob.) telefoonnummer
  • Emailadres
  • Website *

*Indien van toepassing

Nieuwsbrief
Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, dan geeft u uw voor- en achternaam en uw emailadres op. Door uw persoonsgegevens aan S-Kwadraat Imago Stylist te verstrekken geeft u uitdrukkelijk toestemming uw persoonsgegevens te verwerken voor het doel waarvoor u deze hebt verstrekt.

Waarvoor gebruikt S-Kwadraat Imago Stylist uw persoonsgegevens?
S-Kwadraat Imago Stylist verwerkt uw persoonsgegevens voor haar diensten, levering van producten, voldoen aan garantiebepalingen en haar financiële administratie. Dit doet zij om te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen en om met u contacten te onderhouden.

Hoelang bewaart S-Kwadraat Imago Stylist uw persoonsgegevens?
Uw persoonsgegevens bewaart S-Kwadraat Imago Stylist zolang als nodig is voor het verrichten van haar diensten, levering van haar producten en verzorgen van garantie. Daarbij moet zij rekening houden met een bewaarplicht volgens de fiscale wetgeving van zeven jaar en een bewaarplicht op grond van toezichtwetgeving.

Wat zijn uw rechten?
U hebt recht op inzage van de persoonsgegevens die S-Kwadraat Imago Stylist van u verwerkt en bewaart. U hebt het recht om deze gegevens te laten corrigeren, over te laten dragen aan een derde en uw persoonsgegevens te laten verwijderen. Het gebruik van deze rechten is voor u kosteloos. Indien u van deze rechten gebruikt wilt maken, neemt u dan contact op met S-Kwadraat Imago Stylist. De contactgegevens staan onderaan deze privacyverklaring. Indien u vraagt om verwijdering van persoonsgegevens zal S-Kwadraat Imago Stylist meewerken indien de wet- en regelgeving zich hier niet tegen verzet.

Cookies
Om de gebruiksvriendelijkheid van de website van S-Kwadraat Imago Stylist te vergroten, maakt zij gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van de website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Bij gebruik van onze website geeft u toestemming om alle cookies en plug-ins te gebruiken. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen in uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
S-Kwadraat Imago Stylist verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve wanneer zij hiertoe gevorderd wordt in verband met een wettelijke verplichting of levering van een dienst, product aan u.

Beveiliging van uw persoonsgegevens
S-Kwadraat Imago Stylist bewaart uw persoonsgegevens op een beveiligde Computer, externe gegevensdrager en clouddienst, te weten Mailchimp.

Aanpassen privacyverklaring
S-Kwadraat Imago Stylist behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen indien nieuwe inzichten worden verkregen om deze in overeenstemming te brengen met wet- en regelgeving of indien aanpassing nodig is in verband met wijziging van de dienstverlening of wijziging van wet- en regelgeving. S-Kwadraat Imago Stylist zal de wijziging dan publiceren op haar website: www.s-kwadraat.com

Autoriteit Persoonsgegevens
Graag wijst S-Kwadraat Imago Stylist u op uw recht om klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens te richten aan de Autoriteit Persoonsgegevens. De Algemene Verordening Gegevensbescherming biedt u het recht een klacht te richten tot de bevoegde instantie. De contactgegevens van de Autoriteit Persoonsgegevens vindt u op haar website: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Contactgegevens
Heeft u vragen over deze privacyverklaring of een klacht over deze verwerking van uw persoonsgegevens kunt u ook contact opnemen met:

S-Kwadraat Imago Stylist
Weegschaalstraat 36
7521 CJ Enschede
info@S-Kwadraat.com
06-24650849

Ben ik in beeld? Ben ik beter in beeld?
Over jouw online zichtbaarheid
uiterlijke presentatie
Deel 1 Modetrends AW 20-21 Wat blijft-Wat komt
Over kleur, ruiten, plissé, breisels en kapmouwen
modetrends
Jouw mooiste kleuren zitten in je ogen
Een hele makkelijk toepasbare styling-tip
styling tips & trucs
De tweede praktijkdag
Kleding als Taal - Mijn Masterstudie-deel 4
persoonlijke-verhalen
Mijn eerste proefklant
Kleding als Taal - Mijn Masterstudie - deel 3
persoonlijke-verhalen
De eerste praktijkdag
Kleding als Taal - Mijn Masterstudie- deel 2
persoonlijke-verhalen
Een jaar geleden had ik het volgende idee
Kleding als Taal - Mijn Masterstudie - deel 1
persoonlijke-verhalen
Online-zichtbaarheid
Over jouw online afspraak zo meteen...
uiterlijke presentatie
Deel 4 - Origineel kleuren combineren kun je leren
Hoe werkt een triade kleurcontrast?
styling tips & trucs
Zichtbare etiketten laten zitten of eraf?
Wat te doen met zichtbare etiketten op kledingstukken
styling tips & trucs
De betekenis van gestreepte stropdas
Hoe loopt de streep op de stropdas?
kleurrijke mannen
Elastomeren
De eigenschappen van...
grondstoffen
Waarom zitten de knopen bij vrouwen altijd links?
Het verschil tussen de mannen- en vrouwensluiting
styling tips & trucs
Shoppen met Simone
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
Wil jij ook slim strijken?
Strijktips
onderhoud en behoud
'Festival van het leren'
Simone in actie
persoonlijke-verhalen
Het verhaal van de twee zonnebrillen
Een stijlvaste ontdekking
persoonlijke-verhalen
Kijk, zo kan het ook!
Inspiratie shoppingsessie
persoonlijke-verhalen
Linnen
De eigenschappen van...
grondstoffen
Mooi als jezelf de lente in...
Interview in Zilver-magazine
persoonlijke-verhalen
Hoe was jij je BH?
Wastip voor een beugelbeha
onderhoud en behoud
Shoppen in je eigen kledingkast
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
Help, een kleurwaaier!
In gesprek met een modeondernemer...
persoonlijke-verhalen
Een bijzondere vraag van een klant
Traject Persoonlijk Ontwikkeling
persoonlijke-verhalen
Michiel Onderzoekt GewoonIK
TV Interview 1Twente online
gewoon-ik
In de krant
3. Mijn 10 jarig jubileum...
persoonlijke-verhalen
Over een boost aan zelfvertrouwen
Wat een klant mij vertelde...
persoonlijke-verhalen
Fotoshoot
Kijkje achter de schermen
persoonlijke-verhalen
Shawl-knooptechniek 5
Bekijk de video en ga aan de slag...
styling tips & trucs
Jouw eerste indruk
Wat zie jij ... van mij?!
uiterlijke presentatie
Twentse Zakenvrouwen
Glossy in de Huis-aan-Huis
persoonlijke-verhalen
Mooi jezelf zijn
Flitsend begin van het nieuwe jaar!
persoonlijke-verhalen
Beetje lipgloss, groots effect!
Geen make-up ervaring maar er wel wat frisser uit willen zien...
uiterlijke presentatie