Pauline Kanger en haar verhaal

13. Mijn 10 jarig jubileum...

Deel 10.
10 jaar geleden begon ik het avontuur als ondernemer. Ik vind dat dat best een feestje waard is en dat wil ik dan ook niet alleen vieren maar samen met... 

Pauline Kanger

van AANPAK, werkplektraining en coaching

5 jaar geleden...

“Ik ben erg blij met het resultaat. Een aanrader!” Dat schreef ik 5 jaar geleden, nadat ik Simone had ingeschakeld voor een zakelijk stylingtraject (een garderobecheck en een personal shoppingsessie).

Ik kende Simone al een tijdje – wij ontmoetten elkaar regelmatig bij ONE-Twente– toen wij elkaar inschakelden. Ik vroeg haar professionele hulp omdat ik verbetering wilde aanbrengen in mijn zakelijke garderobe. Zij schakelde mij in omdat zij haar e-mailmanagement en praktische kennis van Outlook wilde verbeteren.

Mijn voorbereiding

Ter voorbereiding op haar stylingadvies gaf ze me verschillende huiswerkopdrachten om me te helpen helder te krijgen wat mijn wensen precies waren. De materialen die Simone gebruikte zagen er professioneel en goed verzorgd uit.

In het gesprek dat we hadden voorafgaand aan de garderobecheck besprak ze het ‘huiswerk’. Ze vroeg daarbij goed door, zodat ze een goed beeld kreeg van mijn smaak en mijn wensen.

Een leuke ontdekkingstocht

De ‘ontdekkingstocht’ in mijn eigen kledingkast was een leuke ervaring. Haar tip om kleding te laten vermaken, was een schot in de roos. Hierdoor draag ik een aantal tijdloze basics nog steeds af en toe. Het is toch zonde om kwalitatief goede, mooie kleding die niet (meer) goed zit ongedragen in de kast te laten hangen?

Ook de personal shoppingsessie was waardevol. Ik ontdekte ‘nieuwe’ winkels en kledingmerken; Simone zocht steeds naar kledingstukken die pasten bij mijn smaak en mijn figuur, in kleuren die mij goed staan. Zo heeft ze me geholpen mijn persoonlijke stijl op een mooie manier terug te laten komen in mijn zakelijke stijl.


Een inspiratiemomentje

Nog steeds ontvang ik haar periodieke StijlFlits. Het is voor mij altijd weer een inspiratiemomentje: fijn om haar tips te lezen en de nieuwste trends te bekijken (en om te bedenken wat wel en wat niet bij mij past).

Mijn kernwoorden voor Simone

Kernwoorden die Simone voor mij goed omschrijven: een kleurrijke vrouw met oog voor detail, positief ingesteld, gedreven, hartelijk en respectvol.

Simone, van harte gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum, op naar de 20!

Dank je wel 

Pauline voor het schrijven van deze terugblik. Wat leuk dat je mij jouw kernwoorden hebt teruggegeven. Ik herken mij er helemaal in!

Ik kan mij ook nog heel goed herinneren hoe je mij met enkele ogenschijnlijke eenvoudige tips het werken met mijn mailbox een stuk makkelijker hebt gemaakt. Ik heb er nog elke dag profijt van.

En heb ik een enorme 'to-do' lijst, dan hoor ik je nog zeggen; kies voor elke dag er een paar uit die voor die dag prioriteit zijn en werkelijk te realiseren. Zo heb je na je werkdag je lijstje afgewerkt en dat geeft dan ook echt een goed gevoel! 

Meer weten over Pauline?

Kijk eens op >>> AANPAK

Contact opnemen
Weegschaalstraat 36
7521 CJ Enschede
Heb je een nieuwe (winter)jas?
Dit moet je beslist niet vergeten!
styling tips & trucs
Duurzaamheid in de mode
Duurzaamheid op grote èn kleine schaal
persoonlijke-verhalen
Help, ik heb brede schouders!
Camoufleer tips
styling tips & trucs
Modetrends najaar-winter 21-22
Wat blijft-Wat komt
modetrends
Lenzing, wat is dat voor een stofsoort?
Alles over de eigenschappen van Lenzing
grondstoffen
Lancering ZP-Twente Magazine
En ik sta er ook in!
persoonlijke-verhalen
Lyocell of Tencel, wat is dat voor een stofsoort?
Alles over de eigenschappen van Lyocell en Tencell
grondstoffen
Wist je dit al over viscose?
Alles over de eigenschappen van Viscose
grondstoffen
Over (na)zomerse werkkleding
Wat draag jij op je werk op een (na)zomerse warme dag?
styling tips & trucs
Langer plezier van je nieuwe tas
Onderhoudstips
onderhoud en behoud
Langer plezier van jouw jeans
Onderhoudtips
onderhoud en behoud
Zomerse blos, kleur en shopping
Over jouw mooiste kleuren
styling tips & trucs
Zomerjurk in wintertijd
Stylingtips over doordragen zomerjurkjes
styling tips & trucs
Wie is die Simone eigenlijk?
Over mij...
persoonlijke-verhalen
Jouw kleurwaaier als kleurinspiratie
Wat kan je allemaal doen met een kleurwaaier? 
styling tips & trucs
Wist je dit al over katoen?
Alles over de eigenschappen van katoen
grondstoffen
Origineel kleuren combineren
Ontdek en laat je inspireren!
styling tips & trucs
Dresscode after Corona
Ga jij voor pantoffels of hakken?
modetrends
Mijn jubileum!
12,5 jaar Imago Stylist en ondernemer 
persoonlijke-verhalen
Ben ik in beeld? Ben ik beter in beeld?
Over jouw online zichtbaarheid
uiterlijke presentatie
Jouw mooiste kleuren zitten in je ogen
Een hele makkelijk toepasbare styling-tip
styling tips & trucs
Online-zichtbaarheid
Over jouw online afspraak zo meteen...
uiterlijke presentatie
De betekenis van gestreepte stropdas
Hoe loopt de streep op de stropdas?
kleurrijke mannen
Shoppen met Simone
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
'Festival van het leren'
Simone in actie
persoonlijke-verhalen
Het verhaal van de twee zonnebrillen
Een stijlvaste ontdekking
persoonlijke-verhalen
Kijk, zo kan het ook!
Inspiratie shoppingsessie
persoonlijke-verhalen
Mooi als jezelf de lente in...
Interview in Zilver-magazine
persoonlijke-verhalen
Shoppen in je eigen kledingkast
Hoe werkt dat eigenlijk?
styling tips & trucs
Help, een kleurwaaier!
In gesprek met een modeondernemer...
persoonlijke-verhalen
Fotoshoot
Kijkje achter de schermen
persoonlijke-verhalen
Shawl-knooptechniek 5
Bekijk de video en ga aan de slag...
styling tips & trucs
Jouw eerste indruk
Wat zie jij ... van mij?!
uiterlijke presentatie
Beetje lipgloss, groots effect!
Geen make-up ervaring maar er wel wat frisser uit willen zien...
uiterlijke presentatie